Bicibús en una plaça

Engeguem un bicibús a la nostra escola

Estado actual
No Inscrito
Precio
Cerrado
Primeros pasos

Què és un bicibús? Què necessitem per posar-lo en marxa? Des de l’associació Canvis en Cadena us presentem aquesta plataforma digital per ajudar-vos a impulsar un bicibús al vostre centre educatiu. La nostra missió és omplir de bicis les escoles del país! 🚀🚲

Un bicibús és un grup d’infants que es mouen amb bicicleta cap a l’escola acompanyats de familiars i persones voluntàries. És com una línia d’autobús: Disposa d’un recorregut definit i uns horaris de pas. Però un bicibús és molt més que això! És, sobretot, un projecte innovador i educatiu que implica tota la comunitat educativa per promoure el canvi d’hàbits en la mobilitat als nostres municipis.

El bicibús ens pot ajudar a transformar el nostre municipi a favor de l’ús de la bicicleta i els infants, facilitant la seva autonomia, promovent hàbits saludables, generant noves relacions veïnals i reduint l’ús de vehicles motoritzats als nostres carrers.

Amb l’experiència adquirida durant l’últim any hem creat l’associació Canvis en Cadena i hem pogut desenvolupar una metodologia i hem creat eines com aquesta plataforma i una aplicació mòbil que facilita la posada en marxa de qualsevol bicibús.